OTOMASYON PAZARI ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TARAFLAR

Opaxa Grup Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ticaret A.Ş.

Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sk. Metropol İstanbul C1 Blok No:2 B / 376 Ataşehir / İSTANBUL

OTOMASYON PAZARI GİZLİLİK POLİTİKASI

İşbu Gizlilik Politikası, Opaxa Grup Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından satışı yapılacak ürünlerin, satışına ilişkin tüm hususları içeren https://otomasyonpazari.com/ adresi üzerinden erişim sağlanacak internet sitesi (“Web Sitesi”)’ne ilişkin gizlilik uygulamalarını ihtiva eder. İş bu Gizlilik Politikası Web Sitesine erişen kişilerin (“Kullanıcılar”) sitede yer alan https://otomasyonpazari.com/uyelik adresindeki Üyelik Formunu doldurması ile birlikte yürürlüğe girmiş olacaktır. 

İşbu Gizlilik Politikası Opaxa Grup Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ticaret A.Ş.’ye ait web siteleri kapsamındaki hizmetlerinden Kullanıcıları yararlandırmak amacıyla Kullanıcılara ait bilgilerin; toplanması, kullanılması, transferi ve saklanmasına ilişkin hükümleri içermektedir. İş bu Gizlilik Politikası hükümleri Otomasyon Pazarı'na ait Web Sitesine nasıl erişildiğine bakılmaksızın (bilgisayar, cep telefonu, tablet, TV veya diğer yollar gibi) uygulanacaktır. Otomasyon Pazarı işbu Gizlilik Politikası hükümlerini, dilediği zaman Web Sitesi’nde yayınlamak suretiyle, tek taraflı olarak değiştirebilir. Otomasyon Pazarı'nın değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri, iş bu Web Sitesi’de yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. 

Kullanıcıların Web Sitesi’den ayrılmak istemesi durumunda, uygulamadan çıkılması yeterli olacaktır. 


1. Kullanıcıların Bilgilerine Erişilmesi 

Kullanıcılar Web Sitesi’ye giriş yaparak Üyelik Formunu doldurup onayladıktan sonra, kullanıcıların bu kapsamda sağladığı tüm bilgileri (e-posta adresi, teslimat adresi, telefon numarası, ürün bilgileri, satın alma tarihi) Maskemarket hizmetlerinin sağlanması amacıyla kayıt altına alınacaktır. Kullanıcılara ait kredi kartı bilgileri ilgili bankalara ait web sayfaları üzerinden iletilmektedir ve bu nedenle Otomasyon Pazarı, kredi kartı bilgilerine saklamaz. Kullanıcılar diledikleri zaman 3D Secure Sanal Pos sistemini seçmeli olarak kullanabilirler.

Web Sitesi, Kullanıcılara; Otomasyon Pazarı hizmetleri hakkında bilgiler, Otomasyon Pazarı kampanya duyuruları, Kullanıcı bilgileri güncelleme gibi hizmetlerin sağlanması amacıyla oluşturulmuştur. Kullanıcılar tarafından girilecek ve sistemde kayıtlı tutulacak kullanıcı bilgileri başka amaçlarla kullanılmayacaktır. Web Sitesi işlemlerinin gerçekleştirildiği sayfalar SSL sertifikası ile korunmakta olup kullanıcı bilgileri Otomasyon Pazarı tarafından Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve işbu Gizlilik Politikası uyarınca gizli tutulacaktır.

2. Toplanacak Bilgiler 

• Otomasyon Pazarı Web Sitesi’ne erişimin sağlandığı cihaza özel bilgiler,
• Kayıt bilgileri,
• Teslimat Bilgileri,
• Satın Alınan Ürün Bilgileri
• Otomasyon Pazarı Web Sitesinde bulunma zamanı ve süresi,
• Otomasyon Pazarı Web Sitesi içerisinde kullanılan arama sorgulama terimleri,
• Otomasyon Pazarı Web Sitesi’ne erişimin sağlandığı cihazın üzerine yerleştirilen çerezler içinde saklanan her türlü bilgi gibi,
• Konum bilgileri,
• Diğer bilgiler (Kullanılan uygulamalar, ziyaret edilen diğer web siteleri ve Hizmetler yoluyla teklif edilen içeriklerle nasıl etkileşimde bulunduğunuz gibi, Hizmetleri kullanımınıza ilişkin diğer bilgiler.)


3. Bilgilerin Kullanılması 

Web Sitesi’ne giriş yapıldıktan sonra Web Sitesi aracılığı ile alınacak her türlü bilgi Otomasyon Pazarı tarafından aşağıdaki amaçlara hizmet etmek üzere kullanılacaktır. 
a) Kullanıcıların promosyonlar hakkında bilgilendirilmesi; 
b) Kullanıcıların kampanyalar, etkinlikler, çekilişler hakkında bilgilendirilmesi;
c) Ürünlerle ilgili konular hakkında bilgi mesajı gönderilmesi; 
d) Çeşitli istatistiksel değerlendirmeler yapmak, veritabanı oluşturmak veya pazar araştırmaları yapılması;
e) Özelleştirilmiş reklamlar ve sponsorlu içerik gibi reklamlar vermek, promosyon amaçlı bildirimler gönderilmesi;
f) Web Sitesi geçmiş deneyimlerine bağlı özelleştirilmiş içerik sağlamak ve tavsiyelerde bulunulması;
g) Kullanıcılar’ın puan/alışveriş bilgisi sorgulaması;
h) ürün ve hizmetlerle ilgili görüş alınması ve müşteri anketleri yapılması;
i) Web Sitesi hizmetlerinin geliştirilmesi, iyileştirilmesi anlamında çalışmalar yapılması; 
j) Web Sitesi kapsamındaki hizmetlerden yararlanabilmek için Kullanıcıların Web Sitesi’ne giriş yapmaları gerekmektedir. Otomasyon Pazarı Web Sitesi’ne tüm Kullanıcılar erişim sağlayabilirler. Web Sitesi’ne giriş yapmak isteyen Kullanıcıların, “Üyelik Formu”nu ve “Kullanım Şartları”nı okuyup kabul etmeleri gerekmektedir. Kullanıcılar, Web Sitesi’ne giriş yaptıktan sonra kendilerine ait olan bilgelerini görebilecek ve Otomasyon Pazarı’na özel promosyonlarla ilgili bilgi alabilecekler ve Otomasyon Pazarı Web Sitesi’nde bulunan tüm içeriklere ulaşabileceklerdir. 

4. Bilgilerin Paylaşılması

Otomasyon Pazarı, Kullanıcılardan alınan bilgileri Aydınlatma Metninde detaylı bir şekilde belirtildiği gibi Kullanıcılara daha iyi hizmet sunmak amacıyla yurt içi ve yurt dışında Opaxa Grup Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ticaret A.Ş. ve gerekli hizmeti Kullanıcılarına ulaştırmak için bilgilerinize erişimi olan İşbirliği Ortakları ile paylaşma hakkını saklı tutmaktadır. 

Otomasyon Pazarı, Web Sitesi kapsamında edindiği Kullanıcı bilgilerini, kanunun öngördüğü bir zorunluluk dolayısıyla, kamu yararına veya resmi olarak bir görevin yerine getirilmesi amacıyla, hukuki ve cezai bir soruşturma ve kovuşturma kapsamında, Kullanıcıların veya başkasının hayatını veya beden bütünlüğünü korumak ve ilgili yasal düzenlemelerde sayılan hukuka uygunluk hallerinde adli kurumlar veya diğer devlet kurumları veya üçüncü kişilere açıklayabilir. 

Otomasyon Pazarı, bilgileri gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Otomasyon Pazarı'nın gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, Web Sitesi’ne ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Otomasyon Pazarı’nın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.


5. Hizmetlerin Uygunluğu

Otomasyon Pazarı Web Sitesi’de yer alacak ürün ve hizmetlerle ilgili olarak fiyat, promosyon, kampanya, etkinlik, çekiliş ve diğer bilgilerin güncelliği ile ilgili garanti vermemektedir. İşbu Web Sitesi’de yer alacak, fiyat, ürün, kampanya ve promosyon bilgileri; kişiye, yere ve mağazaya göre farklılıklar gösterebileceği gibi Otomasyon Pazarı Web Sitesi’de yer alan bilgilerde önceden bir bildirim yapmaksızın değişiklik yapma hakkına haizdir.


6. Güvenlik 

Web Sitesi kullanımı kapsamında toplanılan bilgileri korumak için makul fiziksel ve teknik tedbirleri Otomasyon Pazarı almış olmakla birlikte, hiçbir web sitesinin, internet iletiminin, bilgisayar sisteminin veya kablosuz bağlantının tamamen güvenli olmadığının bilinmesi ve Web Sitesi kullanımının bu bilinçle gerçekleştirilmesi gerekmektedir.


7. Marka ve Telif Hakkı

Otomasyon Pazarı (Web Sitesi kapsamındaki; tasarım, metin, imge ve diğer kodlar da dâhil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla tüm elemanlarının) izinsiz kullanılması, çoğaltılması, kopyalanması, depo edilmesi ve kanuna aykırı diğer bütün haller, 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer ilgili mevzuat uyarınca Kullanıcı’nın sorumluluğuna yol açar. Kullanıcılar, işbu Gizlilik Politikasını kabul etmekle Otomasyon Pazarı Marka ve Logosu'nun kullanımına ilişkin kurallara uygun davranacaklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler. Kullanıcı'ların işbu madde hükmüne aykırı davranması durumunda, Otomasyon Pazarı bu durumun düzeltilmesini Kullanıcı'dan talep edebileceği gibi dilerse Kullanıcı'ya önceden haber vermeksizin Kullanıcı'nın üyeliğini geçici veya kalıcı olarak iptal edebilir ve yasal yollara başvurabilir.

”);

(2)  https://otomasyonpazari.com adresindeki internet sitesi (“Otomasyon Pazarı Web Sitesi”)’ne üye olan internet kullanıcısı (“Üye”).

1 KONU

İşbu Sözleşme’nin konusu Track to Fresh’in sahip olduğu  https://otomasyonpazari.com/ adresindeki Otomasyon Pazarı Web Sitesi genel kullanım şartlarının, kurallarının ve Tarafların yasal sorumlulukların belirlenmesidir.

2 TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

2.1 Bilgilerin Güvenliği. Üye, Otomasyon Pazarı Web sitesine üye olmak/giriş yapmak için kullandığı kullanıcı adı ve şifresinin güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması ve kullanılması durumlarıyla ilgili hususlar tamamen kendisinin sorumlu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Üyenin, kullanıcı adı ve şifre güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlardaki tüm ihmal ve kusurlarından dolayı kendisinin ve/veya üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlardan Otomasyon Pazarı’nın, doğrudan veya dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur. 
2.2 Bilgilerin Doğruluğu. Üye, kendisi tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin (Ad, soyad, elektronik posta, cinsiyet vs.) doğru, eksiksiz ve hukuka uygun olduğunu, Otomasyon Pazarı Web sitesine teknik ve fiziki zarar vermediğini/vermeyeceğini, hiçbir kanun, yönetmelik ve sair mevzuata aykırı ve ihlal edici nitelik taşımadığını, üçüncü kişi haklarını ihlal etmediğini ve etmeyeceğini taahhüt eder. Kişisel verilerinde değişiklik olması halinde gerekli güncellemeleri yapacağını aksi halde Otomasyon Pazarı'nın sorumlu olmayacağını ve Otomasyon Pazarı Web Sitesi üzerinden paylaştığı tüm bilgilerin (alışveriş bilgisi vb. dahil) Otomasyon Pazarı tarafından yasalara uygun olarak işlenebileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Otomasyon Pazarı , Üye tarafından iletilen, yüklenen, değiştirilen veya sağlanan bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırmakla, bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmekle yükümlü ve sorumlu değildir. Üye tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı ortaya çıkacak tüm zararlardan Üye sorumludur ve Otomasyon Pazarı’nın bu bilgilerin gerçeğe aykırılığı nedeniyle uğrayacağı tüm zararları aynen ve derhal tazmin edeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
2.3 Kanun ve Kurallara Uyma. Üye, üyelik prosedürlerini yerine getirirken, Otomasyon Pazarı Web Sitesi kapsamında sağlanan hizmetlerden faydalanırken ve bunlara ilişkin işlemleri yerine getirirken, işbu Sözleşme’de yer alan tüm şartlara, Otomasyon Pazarı tarafından belirlenen kurallara ve yürürlükteki ilgili mevzuata hükümlerine uygun hareket edeceğini ve iş bu Üyelik Sözleşmesi’nde ve Otomasyon Pazarı Sitesi içerisinde yayınlanan diğer tüm şart ve kuralları anladığını ve onayladığını ve bunlara uygun davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
2.4 Verilerin Kullanımı. Üye, Otomasyon Pazarı tarafından Otomasyon Pazarı Web Sitesinin ve üzerinden sunulan hizmetlerin iyileştirilmesi, geliştirilmesine yönelik olarak ve/veya yasal mevzuat çerçevesinde siteye erişmek için kullanılan İnternet servis sağlayıcısının adı ve Internet Protokol (IP) adresi, Otomasyon Pazarı Web Sitesine erişilen tarih ve saat, lokasyon, sitede bulunulan sırada erişilen sayfalar ve siteye doğrudan bağlanılmasını sağlayan sitenin Internet adresi, alan kodu, dil gibi birtakım bilgilerin toplanabileceğini kabul eder. 
2.5 Bilgilendirme. Üye, kampanya, promosyon, indirim, teklif vb. konularda bilgilendirme amacı ile kendisine internet, telefon, SMS, mektup, e-mail ve benzeri kanallardan erişilmesine ve ticari elektronik iletiler gönderilmesini kabul eder. Üye, Otomasyon Pazarı tarafından kendisine erişilmesini ve ticari elektronik ileti gönderilmesini istemiyorsa bunu Otomasyon Pazarı Web Sitesinde bulunan hesabım menüsünün altında bulunan bölümden gerçekleştirebilir. Üye tarafından gönderilen “İPTAL” bildiriminin Track to Fresh’e ulaşmasını müteakip 3 (üç) iş günü içerisinde Üyeye elektronik ileti gönderimi durdurulur.
2.6 Kişisel Veri Kullanımı. Üye’nin Otomasyon Pazarı Web sitesine üye olurken https://otomasyonpazari.com/uyelik adresindeki Üyelik Formunu doldurarak siteyi kullanmaya başlamasından itibaren Otomasyon Pazarı Web Sitesini kullanım sırasında Otomasyon Pazarı ile paylaştığı Kişisel Verilerinin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanunu uyarınca işlenmesine, transfer edilmesine ve saklanmasına açık rıza verdiğini kabul ve beyan eder. Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgiye Aydınlatma Metni incelenerek (Aydınlatma Metni linki) ulaşılabilir. Üye, dilediği zaman bu izni geri alabilme hakkını saklı tutmak kaydıyla, Otomasyon Pazarı ile aynı şirketler grubu içerisinde yer alan iştiraklerinin https://otomasyonpazari.com/ Web sitesi içerisindeki kullanımına dair tüm bilgilerine erişmesine bu bilgilerinin  ile paylaşılmasına izin verir. 

Kullanıcının sağladığı bilgiler (bunlarla sınırlı olmamak üzere) aşağıdaki gibidir: 
• Ad – Soy ad
• Posta adresi
• E-posta adresi
• yapılacak kayıtlarda Telefon numarası
• Cinsiyet
• Doğum Tarihi.

2.7 Otomasyon Pazarı , Üye’nin kişisel verilerinin gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almak ve gerekli özeni göstermekle birlikte kusuru bulunmaksızın veriler ifşa edilip üçüncü kişilerin eline geçebilir, bu nedenle verilerin güvenliği için Otomasyon Pazarı yüzde yüz garanti vermemektedir.
2.8 Üye’nin kullanıcı adı ve şifre güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlardaki tüm ihmal ve kusurlarından dolayı kendisinin ve/veya üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlardan Otomasyon Pazarı'nın, doğrudan veya dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur. Otomasyon Pazarı'na yöneltilen tüm iddialar Üye’ye iletilecektir. Otomasyon Pazarı'nın rücu hakkı saklıdır. 
2.9 Üye, Otomasyon Pazarı Web Sitesinin genel işleyişini sekteye uğratan, kamu düzenini bozan, üçüncü kişilerin Otomasyon Pazarı Web Sitesini kullanmasını zorlaştıran, engelleyen işlemlerde bulunamaz. 
2.10 Web Sitesinin Kullanımından Sorumluluk. Üye, Otomasyon Pazarı Web Sitesi kullanımı sırasında gerçekleştirdiği işlemlerden, kullanmış olduğu söz, ifade ve içeriklerden doğacak tüm hukuki ve cezai sorumluluğun şahsen kendisine ait olduğunu, işbu Üyelik Sözleşmesi hükümlerine ve/veya hukuka aykırı olarak Otomasyon Pazarı Web Sitesi üzerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak şahsen kendisinin sorumlu olacağını, hiçbir şekilde Otomasyon Pazarı’nın sorumlu tutulamayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Ayrıca bu gibi durumlarda Otomasyon Pazarı, Üyenin web sitesini kullanımını durdurabilme,hesabını askıya alabilme ve yasal süreç başlatma hakklarını saklı tutar. Ayrıca, Otomasyon Pazarı'na Otomasyon Pazarı Web sitesine link veren diğer web sitelerinden ulaşılması ve Otomasyon Pazarı Web sitesinin ziyaret edilmesi ya da kullanılması sonucunda doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talepten sorumluluğu bulunmamaktadır. Otomasyon Pazarı web sitesinin Üye tarafından kullanımı sırasında Üye ya da diğer üçüncü kişilerin karşılaşabileceği kötü ve zararlı yazılım, virüs kod ve programlarla ilgili Otomasyon Pazarı'nın sorumluluğu bulunmamaktadır ve Üye kullandığı tüm yazılım ve donanımları bu tip kötü ve zararlı yazılım, virüs, kod ve programlara karşı korumalı, gerekli güncellemeleri yapmalı ve önlemleri almalıdır.
2.11 Web sitesinin Yönetimi. Üye, Otomasyon Pazarı önceden bildirmeden Otomasyon Pazarı Web Sitesi çalışma koşullarını değiştirebileceğini, kullanımı durdurabileceğini, üyeliği iptal edebileceğini ve geçerli koşulları iletişim kanallarından bildireceğini kabul eder. Sistemin üzerinde çalıştığı elektronik alt yapıdaki arızalar nedeniyle geç veya yanlış alınan duyuru, promosyon, puanlar vb. avantajlardan çeşitli nedenlerle promosyon, puan gibi imkanların Üye’ye sağlanamamasından dolayı oluşabilecek ihtilaflardan Otomasyon Pazarı ve Program Ortakları hiç bir şekilde sorumlu tutulmayacaktır.
2.12 Üye, işbu Üyelik Sözleşmesi’nin Otomasyon Pazarı Web Sitesi'nin mobil ortam dahil faaliyet gösterdiği her türlü mecrada geçerli olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.
2.13 Web sitesinin kullanımında Gizlilik Politikasının geçerli olduğunu Üye bilmekte ve kabul etmektedir. 


3 FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI

Üye, Otomasyon Pazarı Web Sitesinin tasarımı, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla Web Sitesine ait tüm unsurların Otomasyon Pazarı’na ait ve/veya Otomasyon Pazarı tarafından üçüncü bir kişiden alınan lisans hakkı altında kullanıldığını kabul eder ve hiçbir koşul ve şartta Otomasyon Pazarı ait marka, logo, ticari unvan bilgilerini Otomasyon Pazarı'nın yazılı onayı olmadan referans ve tanıtım faaliyetleri için dahi kullanamaz. Üye, Otomasyon Pazarı'na ait telif, marka veya sair haklara tecavüz teşkil edebilecek veya haksız rekabet oluşturabilecek tutum ve davranış içerisinde bulunamaz veya söz konusu mevzuata aykırı olarak reklam faaliyetleri yapamaz.

Aksi takdirde, lisans verenler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, üçüncü kişilerin uğradıkları zararlardan dolayı Otomasyon Pazarı'nın karşı karşıya kaldığı tazminat miktarını ve mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti de dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere diğer her türlü yükümlülükleri karşılamakla sorumlu olacaktır.


4 RÜŞVETİN ÖNLENMESİ VE YOLSUZLUKLA MÜCADELE

Üye (i) rüşvetin önlenmesine ve yolsuzlukla mücadeleye ilişkin olarak uygulanacak tüm kanunlara, yönetmeliklere ve yaptırımlara (“Rüşveti Önlenme Kanunları”) uyacaktır ve (ii) Rüşveti Önlenme Kanunları uyarınca suç teşkil edecek herhangi bir faaliyette, uygulamada veya davranışta bulunmayacaktır. Üye iş bu Üyelik Sözleşmesi süresi boyunca Rüşveti Önleme Kanunları’na uyum sağlamak üzere gereken tüm kural ve prosedürlere uyacağını taahhüt etmektedir. 


5 MÜCBİR SEBEPLER

Tarafların kontrolü dışında kanunlar, yönetmelikler, direktifler uyarınca ve yetkili merciler tarafından alınan kararlar ve yangın, sel, deprem, toprak kayması, salgın hastalık, savaş, yaygın şiddet eylemlerinin (bunlarla sınırlı olmamak üzere) meydana gelmesi sebebi ile Otomasyon Pazarı işbu Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen yükümlülüklerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle yükümlü değildir. Üye bu durumda Otomasyon Pazarı'na herhangi bir talepte bulunamaz.



7 DEĞİŞİKLİKLER

İşbu Sözleşme uyarınca yapılacak tüm değişiklikler Otomasyon Pazarı'nın takdirine bağlı ve tek taraflı Otomasyon Pazarı Web Sitesi’nde ilan edilmek üzere yapılacaktır. Üyeler, bu değişiklikleri Otomasyon Pazarı Web Sitesini kullanmakla kabul etmiş sayılırlar.


8 BAŞLIKLARIN YORUMLANMAMASI

Sözleşmedeki başlıklar referansların kolaylaştırılması için konulmuştur ve bu Sözleşme’nin yorumlanmasını etkilemeyecektir.

9 YETKİ 

Alıcı, şikâyet ve itirazları konusunda başvurularını, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dâhilinde tüketicinin mal veya hizmeti satın aldığı veya ikametgâhının bulunduğu yerdeki tüketici sorunları hakem heyetine veya tüketici mahkemesine yapabilir.